Vintage behöver inte vara dyrt

Vintage behöver inte vara dyrt

april 20, 2020 Av Av admin

Om du gillar mode så har du säkert en favoritdesigner. Att hitta kläder som har en rimlig prislapp är dock inte det lättaste för oss vanliga dödliga, men om man har tur så kan man hitta vintage-grejer till bra pris.

Man får ju vara beredd på att lägga ganska mycket pengar ändå, men det är inte hundratusentals kronor (såvida det inte är en riktig dyrgrip du har ögonen på).

Att kunna köpa fina kläder är alltid lika kul och det är väldigt kul att ha finare kläder i garderoben. Det är mycket roligare att ha färre klädesplagg från bra märken än att köpa massor av kläder som är av mindre bra kvalitet. Det tycker i alla fall jag, men då är jag ju väldigt intresserad av kläder och mode också.

Vintage
Snyggt va?!

Smink och hudvård är ett annat stort intresse jag har. Jag kan stå och sminka mig i timmar, för att sedan välja rätt kläder i en timme till, haha. Man blir aldrig trött på att va fin helt enkelt!

Håll ögonen öppna!

Om du är smart så ser du till att hålla ögonen öppna när du går runt i second hand butiker. Om du bara kollar i exklusiva vintage-butiker så kan du inte räkna med att få bra priser, men om du har tur när du är på mindre second hand butiker så kan du hitta riktigt fina plagg till bra pris.

I många fall är det främst när man kollar runt i småbutiker runt om i landet som man kan hitta godbitar. Jag har haft mycket tur genom åren när jag har besökt mindre second hand butiker i småstäder, så ge det en chans!