Var öppen för vad som är ”konst”

Var öppen för vad som är ”konst”

april 23, 2020 Av Av admin

Det här med att tala om konst är lite svårt. De flesta har åsikter om det och de flesta har också en ganska bestämd uppfattning om vad som är ”riktig” konst.

Jag tycker att man kan hitta konst överallt och jag har svårt för personer som påstår att exempelvis fotokonst inte är ”riktig” konst. Det är bara ett exempel på galna grejer folk säger – det är väl ingen som kan bestämma vad konst är? Det är heltokigt! Håller du med? Tycker du att det är ett för vitt begrepp som inkluderar för mycket saker? Vilken ”sida” är du på?

Kidsen har koll!

Det som är positivt är att det verkar som att kidsen idag är väldigt öppna och att det har anammat det postmoderna sättet att se på livet och det gör att framtiden är ljus, eller hur? Det är mest gamla stofiler som har bestämda åsikter om vad som är ”riktig” konst och det är ändå något man får vara tacksam för!

Idag vågar ungdomarna testa sig fram på alla möjliga olika sätt, vare sig det är dans, musik, keramik eller mode det handlar om. Det är härligt! Det är superkul med personer som testar gränserna och tar för sig av livet!