Spana in svensk design

augusti 20, 2020 Av Av admin

Tillhör du dem som brukar titta långväga för att hitta fina kläder? Har du glömt att det finns mängder av härliga designers i Sverige? Det roligaste med det är att man har det närmare sig än när man tittar mot Frankrike, Italien och andra spännande länder.

Det finns otroligt mycket roliga designers i Sverige och om du håller koll så kan du ta del av vad som händer bland nya designers på din hemmaplan. Det är alltså inte nödvändigt att kolla långt bort, utan det finns minst lika spännande saker att ta del av här hemma.

Många spännande designskolor att spana in

Det finns ett flertal spännande designhögskolor i Sverige, så det finns många härliga kreationer från många olika skolor att ta del av. Det är bara att vara öppen och spana runt.

På så sätt kommer du inte bara veta vad som försiggår på dessa spännande skolor fulla av kreativitet, du kommer också att ligga i framkant gällande vad som gäller inför säsongen.

Design – inte bara kläder

Rolig design handlar inte bara om kläder, utan det är lika mycket smycken, väskor, skor och annat som är kul att ta del av. Då det finns så många olika bra designers i Sverige så kan man ha roliga grejer från ett flertal olika designers hemma.

Du kan blanda mellan nya designers och mer kända för att ge det en liten extra kul twist.