Våga ta ut svängarna

Våga ta ut svängarna

april 15, 2021 Av Av admin

Tycker du att det är roligt med inredning, kläder, skor med mera? Tänker du sällan utanför ramarna av rädsla för att sticka ut? Det är ganska vanligt, faktiskt och det är himla trist.

Har du också tänkt på att det ser i princip likadant ut hemma hos alla man besöker här i Sverige? Det är faktiskt sant och det är galet tråkigt! Det är väldigt kul att inreda hemmet exakt som man vill och gör du inte redan det så är det dags att göra det nu!

Det är bara att köra!

Vill du inte gå fullt ut från början så kan du ju börja lite försiktigt genom att ”smyga” in lite roliga grejer som sticker ut en aning. Gillar du mycket färg? Våga då gå ifrån detta eviga grå och vita som är överallt i hela landet.

Vill du köra på massor av olika tapeter i ett och samma rum? Varför inte? Ett hem ska man bli glad och pigg av, det ska inte kännas sterilt och tråkigt. Det tycker i alla fall jag och jag hoppas att det är fler som kommer att bli lite mer vild i syn inredningsstil!

Det bästa är att det finns mycket rolig inspiration överallt och tar man sig en titt på hur man inreder i andra länder så finns det mycket kul idéer att ta del av.